SOALAN LAZIM

1. BANYAK YANG BANYAK LEBIH BAIK?

Kami mempunyai tiga bingkai bahan berbeza, iaitu besi, keluli dan aluminium. Dan bingkai berbeza kami mempunyai kualiti yang berbeza, tetapi rangka baja dan aluminium akan lebih kuat.

2. ADAKAH KAWALAN KAIN KAWALAN ANDA?

Kami mempunyai kain yang berbeza dengan kualiti yang berbeza, dan juga, kami mempunyai kain kalis air.

3. BOLEH KAMI MELAKUKAN KAIN?

Umumnya, kami tidak mengesyorkan anda membasuh kain, tetapi anda boleh membilas dengan air jika kanopi itu kotor.

4. APA YANG BERBEZA ANTARA RAKAN BAJA DAN ALUMINIUM BUNGA?

Kedua-duanya tahan lama untuk kegunaan luaran, tetapi bingkai keluli akan lebih berat, bingkai aluminium akan lebih mudah dibawa. Juga, bingkai keluli akan berkarat.

5. BAGAIMANA BANYAK ATAU UMBRELLA LAST ANDA?

Ia bergantung kepada bahan yang anda pilih, menggunakan keadaan, menggunakan masa, menggunakan kaedah, perlindungan dan sebagainya. Secara umumnya, ia akan menjadi 1-2 tahun dalam penggunaan biasa.

6. APAKAH METODE PENCETAKAN?

Terdapat dua kaedah percetakan, percetakan sublimasi dan percetakan skrin. Kaedah pencetakan akan mengikut logo dan reka bentuk.

7. APAKAH PRINTING SUBLIMASI?

Secara umumnya, kami mencetak logo anda ke atas kertas putih, dan kemudian memindahkan logo di atas kertas ke kain putih dengan suhu yang tinggi.

8. KAMI KAMI MENGURUSKAN SIDEWALL?

Ya, semua dinding sisi boleh ditanggalkan.

9. BAGAIMANA BUKA TENTANG?

1. Letakkan bingkai tegak di kawasan penubuhan.

2. Pasang bahagian atas kain di atas bingkai.

3.Match jalur Velcro di atas dengan jalur pada bingkai. Tarik sudut sepenuhnya. Tekan jalur Velcro bersama-sama dengan tegas.

4. Lubang grommet pada kanopi dengan bolt yang terletak pada bingkai.

5.Keluarkan kacang lampiran atas dari bolt mereka. Letakkan grommets ke atas bolt. Gantikan dan kencangkan kacang dengan selamat.

6.Mengadakan berlian berbentuk berlian pada sisi yang bertentangan dengan bingkai.

7. Lepaskan struktur dari tanah. Berjalan ke belakang sehingga struktur dibuka sepenuhnya.

8.Push slider automatik di kaki ke atas sambil anda memegang bahagian atas kaki untuk melibatkan pin ke dalam lubang. Ulang di setiap sudut struktur. Tarik bahagian bawah ke atas sudut.

9. Tukis tiang puncak pusat mengikut arah jam untuk mengurangkan ketegangan kain. Keluarkan kutub puncak tengah ke arah lawan untuk meningkatkan ketegangan kain. Jangan putaran lebih daripada tiga lilitan.

10. Buka dua kaki luar sehingga kira-kira 1 inci. Luncurkan kaki batin ke bawah sehingga ia terkunci di kedudukannya. Ulang dengan dua kaki yang lain, lakukan dua kaki pada satu masa.


10. BAGAIMANA MEMUATKAN UMBRELLA GOLF?

Pertama, selepas menggunakan payung, anda harus memasukkannya ke dalam kawasan kering dan pengudaraan yang baik. Dan gunakan minyak pelincir untuk mengelakkan karat dan acuan.

Kedua, memangkas payung dan merapikan rusuk payung sebelum membukanya. Kemudian, membuka secara perlahan dan ia boleh dilindungi oleh patah tulang.

11. BAHAWA RAKAN BAHAN TENTANG BOLEH DAPAT DIPINDAHKAN DARIPADA RUSTAH?

Bingkai aluminium. Bingkai aluminium dengan pengoksidaan bersalut, yang boleh dilindungi daripada berkarat.

12. ADAKAH TENTANG TIDAK BOLEH BANGKIT, KERINGAN DAN KETAHUAN UV?

Ya, sudah tentu. Kami mempunyai fabrik berbeza dengan kualiti yang berbeza, dan ia boleh menjadi kalis air, tahan api dan rintangan UV sebagai permintaan anda. (Kalis air: 800-1000mm, tahan api: standard CPAI-84, rintangan UV: 50+)

13. BAGAIMANA BAHAN KERTAS TENTERA BOLEH DIBUKA LEBIH MUDAH?

Khemah bingkai aluminium boleh dibuka lebih mudah. Aluminium adalah ringan dengan kualiti yang baik, ia mudah dibuka, ditutup dan dibawa.

14. KAMI SAYA MEMPUNYAI LOGO KAMI ATAU SYARIKAT SYARIKAT UNTUK MENCETAK PADA TENTANG DAN UMBRELLA?

Ya, sudah tentu. Logo dan nama syarikat anda boleh mencetak di khemah dan payung, kami membuat skrin sutera dan percetakan pemindahan haba untuk produk.

15. TIDAK AKAN DIPERLUKAN DENGAN PRINTING WARNA?

Ya, sudah tentu. Kami melakukan percetakan skrin sutera dan percetakan pemindahan haba, kami mempunyai mesin percetakan kami sendiri untuk melakukan percetakan warna penuh.

16. APAKAH PERCETAKAN SCREEN?

Percetakan skrin, pertama, kita akan menggunakan logo itu dan keluar papan percetakan, kemudian gunakan dakwat percetakan yang sesuai dengan papan percetakan. Akhir sekali gunakan mereka mencetak logo ke kain dengan berus

17. APAKAH PERBEZAAN ANTARA PERCETAKAN PENCETAHAN DAN PERINTIS SCREEN?

Pencetakan sublimasi yang sesuai untuk reka bentuk logo kompleks, percetakan warna penuh atau warna kompleks, dan percetakan skrin sesuai untuk reka bentuk logo mudah, percetakan warna yang sedikit. Juga percetakan sublimasi lebih mahal maka percetakan skrin.

18. ADALAH PRODUK ANDA STABLE DALAM KAWASAN HUJAN LEBAT?

Semua produk kami adalah untuk promosi dan acara, fungsi yang paling penting adalah promosi dan perlindungan matahari. Dan kami mencadangkan anda untuk menurunkannya apabila terdapat cuaca hujan yang lebat jika anda mahukan masa yang lama. Juga, ia akan baik untuk produk jika anda mengambil sedikit perlindungan

19. KAMI MEMILIKI BEBERAPA AKSESORI UNTUK TENAGA?

Biasanya, pelanggan hanya membeli khemah yang mudah, termasuk bingkai tenda dan penutup atas. Tetapi jika anda perlukan, anda boleh membeli aksesori untuk khemah, seperti dinding sisi, bar sisi dinding, beg membawa dengan roda, pasir Beg, berat, tangki air, paku dan tali, pemegang bendera, bahagian penyambung, longkang hujan, tanjakan dan sebagainya. Beritahu kami jika anda perlukan.

20. ADALAH PRODUK ANDA disesuaikan?

Ya, sudah tentu. Semua produk kami boleh disesuaikan, Juga, kami boleh merancang susun atur mengikut permintaan anda secara percuma.

21. KOS PENGHANTARAN.

Kami menghantar DHL dan kadarnya berbeza dari negara ke negara. Sila berikan kami alamat penghantaran sebenar dengan kod zip anda untuk kadar penghantaran ekspres.

22. ANDA MEMILIKI SEBARANG PILIHAN MUDAH?

Kami mendapat: 3 julat khemah kanopi untuk memenuhi permintaan anda yang berbeza: High End - Mid Range - Tahap Kemasukan; 2 bahan yang berbeza untuk bingkai; 5 tekstil yang berbeza untuk kanopi; 2 jenis kaedah percetakan.

23. APA PILIH PRINT?

Terdapat 2 kaedah percetakan yang berbeza: Cetak Skrin & Cetak Pemindahan Haba

24. YANG BERBEZA ANTARA PEMPRINAAN SCREEN PRINT & HEAT TRANSFER PRINT?

Percetakan skrin kebanyakannya digunakan apabila menghasilkan beberapa item dengan logo atau reka bentuk yang sama. Ia adalah proses menggunakan dakwat melalui skrin yang disembuhkan ke pakaian dengan pengering untuk menghasilkan output akhir. Reka bentuk tidak terlalu terperinci untuk percetakan skrin. Pemindahan haba memudar lebih cepat daripada Percetakan Skrin.

Tekan haba sering dikelirukan untuk percetakan skrin. Perbezaan di antara keduanya ialah akhbar panas adalah bahan vinil yang dipotong dan panas digunakan pada pakaian berbanding menampal ke pakaian dengan percetakan skrin. Kenapa menggunakan tekan haba dan bukan percetakan skrin? Vinyl akhbar haba adalah cara untuk membuat baju individu dengan cepat dengan reka bentuk yang unik pada setiap baju. Salah satu tempat yang paling biasa untuk mencari vinyl ditekan haba adalah dengan nama dan nombor di belakang pemain bola Seragam. Kami menggunakan tekan haba untuk menghasilkan imej pada pesanan yang terlalu kecil untuk percetakan skrin.

25. APAKAH KEPADA PEMENUHAN?

Berat pengencang atas akan menentukan ketebalan kanvas dan membantu menentukan kualiti keseluruhan khemah. Semakin tinggi berat denier tebal kanvas. Kanopi denier 600 dianggap sebagai kanopi kelas komersil.

26. APAKAH MEAN AIR TERSEBUT?

Kebanyakan khemah dipanggil tahan air. Sekiranya khemah dipasang dengan betul, ia akan menumpahkan air, tetapi ia boleh dikelilingi di sepanjang longkang jika dibiarkan tanpa pengawasan. Sekiranya air dibenarkan untuk dikumpulkan, ia mungkin akan meresap. Perlu diingat bahawa satu gelen air beratnya kira-kira 8 paun, jadi semakin banyak air yang terkumpul di bahagian atas peluang yang lebih baik bingkai runtuh.

27. BAGIAN BERAT BERKENAAN?

Khemah kami berdiri bebas dan akan bertahan sekitar 10 mph angin tetapi lulus yang memerlukan sokongan. Kebanyakan khemah kami datang dengan beg tetapi beg berat ada.

28. APAKAH MASA PENGHASILAN PENGELUARAN DAN MENIMBULKAN WAKTU?

Di bawah kebanyakan keadaan, antara 5-7 hari perniagaan, juga akan bergantung pada perintah qty.

29. BOLEH ANDA BANTUAN DENGAN RANCANGAN saya?

Sekiranya anda mahu kami membuat reka bentuk, sila hantar gambar asli & kata-kata dalam dokumen dan terangkan sasaran promosi anda secara terperinci. Karya seni harus dalam JPG, PDF, JPA, AI, EPS, TIFF, format CDR; CMYK SAHAJA, sekurang-kurangnya 70dpi.

30. KEHIDUPAN YANG BERMULAAN?

Semua grafik memenuhi standard kelantangan warna SGS Grand 5, warna-warna tidak akan pudar dalam masa satu tahun.

31. UNTUK PERCETAKAN PEMPRINAAN HUBUNGAN, APAKAH PERDAGANGAN PEMENANG DUBAI DAN WALL SET PERCUMA SINGLE?

Untuk dinding sisi percetakan tunggal, bahagian depan akan dicetak dengan logo, saiz belakang akan putih. Dinding sisi percetakan berganda terdiri daripada dua dinding sisi percetakan tunggal.

32. APA-APA PERBEZAAN ANTARA RANGKAIAN STANDAR, DIPERBADANKAN DAN DELUXE?

J: Perbezaannya termasuk: berat, ketebalan, saiz tiang, penamat, bahagian sambungan bahan, sistem pembukaan.

33. APA YANG MEMPUNYAI GALERI GSM?

Ini bererti: gram setiap kain squaremeasure.

34. MENGAPA POWDER YANG PUTIH YANG LEBIH BANYAK DARIPADA POWER BIRU, WARNA YANG SEDANG BERBEZA?

Serbuk putih lebih kuat untuk melindungi bingkai, mengelakkan karat, kerana serbuk putih tidak mudah dilepaskan.

35. APA YANG MENGENAI KERAJAAN ANDA DAN UMBRELLA?

Walau bagaimanapun, kami menerima kuantiti yang kecil, walaupun 1pcs, jika pelanggan perlu menyesuaikan warna Pantone untuk kain, maka kuantiti tersebut harus mencapai MOQ, MOQ yang tepat bergantung pada ukuran produk yang anda perlukan, kerana ukuran yang berbeda, penggunaan kain yang berbeda.

36. APAKAH CARA YANG BERSIH UNTUK MENGGUNAKAN TENTANG DAN PARASOL?

Walaupun tenda dan payung adalah kalis air, tetapi fungsi utama mereka adalah untuk menahan sinar matahari dan hujan kecil atau sederhana, jika cuaca sangat hujan dan berangin, kami menasihatkan untuk menutup dan memindahkan produk. Di samping itu, pelanggan lebih baik menggunakannya di atas tanah rata untuk memastikan ia seimbang.

37. APA PERBEZAAN ANTARA PERCETAKAN PERCETAKAN DAN PENYIMPANAN PENYIMPANAN TEKANAN?

Percetakan skrin adalah manual, percetakan pemindahan haba adalah mekanik. Itu bergantung pada tuas yang kompleks pada logo anda: Warna penuh, logo rumit-- percetakan pemindahan haba; Warna tunggal, logo mudah-- percetakan skrin

38. APA KEHIDUPAN YANG MUDAH TEMPAT ATAU UMBRELLA?

Itu bergantung kepada persekitaran penggunaan dan penggunaan pelanggan pelanggan, penggunaan biasa: 1-2 tahun

39. MENGAPA DOME TENTANG BELAS?

Khemah kubah adalah produk paten kami, kami membelanjakan banyak kos seperti itu: reka bentuk, pembangunan, pembuatan acuan, bahan ...... Juga harga termasuk percetakan pemindahan haba, anda boleh mencetak warna apa pun.

40. APA YANG MAKANAN KETERANGAN TEKANAN AIR 1000MM?

Maksudnya, jika kapasiti hujan dalam tempoh 1000mm / jam, kain tidak akan wujud apa-apa resapan air.

41.AREAKAN ANDA PENGILANG ATAU SYARIKAT PERDAGANGAN?

Kami adalah syarikat pengeluar dan perdagangan.

42.BARU BANYAK MENGENAI KOS PENGHANTARAN UNTUK PRODUK?

Kos penghantaran mengikut berat, saiz pembungkusan dan kawasan anda dan sebarang masa yang berlainan (kadar pertukaran, kadar cukai)

43.WHAT CAN I DO IF I WANT A FABRIC THAT YOU HAVE NOT?

Kebanyakan fabrik kami boleh disesuaikan, seperti gram yang berbeza, kalis air, kalis air serta tahan api dan sebagainya.Anda boleh menghubungi perkhidmatan dalam talian kami atau menghantar e-mel kepada kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

44.WHAT KAIN YANG ANDA SANGAT SANGAT PENGGUNAAN TENAGA DAN SUN UMBRELLA?

Mengikut permintaan pelanggan selama bertahun-tahun.Kami biasanya memperkenalkan poliester 300D, kain oxford 420D dan kain oxford 600D dari khemah lipat kepada pelanggan. Juga, kita biasanya menggunakan poliester 300D serta 210D kain oxford walaupun 420D oxford untuk payung matahari dalam kebanyakan kes. Bagaimanapun, jenis kain yang anda pilih mestilah sesuai untuk digunakan.

45.WHAT THE TERMS SHIPPING?

Kami menerima harga Ex-work dan FOB.

46.AREAH ANDA KILANG ATAU SYARIKAT TRADING?

Kami mengeluarkan dan kami juga menyediakan perkhidmatan ODM & OEM.

47.IS MY PATIO UMBRELLA BUILT TO SHELTER ME FROM THE RAIN?

Tidak, payung teras dibina untuk perlindungan dari sinar UV berbahaya matahari. Walaupun mereka tahan air, payung teras tidak boleh dibiarkan terbuka semasa cuaca buruk.

48.CAN AKU MENGGUNAKAN MY UMBRELLA DALAM WINTER?

Sudah tentu! Anda masih boleh menikmati teres anda semasa sejuk. Payung patio adalah cara yang bagus untuk membantu memanaskan badan semasa anda menikmati teres anda pada bulan-bulan sejuk. Payung patio menghalang haba daripada melarikan diri ke atas, meninggalkan udara di bawah payung lebih hangat daripada udara sekeliling. Jadi, sudah tentu anda boleh menggunakan payung anda pada musim sejuk.

49.IF MY PATIO UMBRELLA SAYS IT'S, "WIND RESISTANT" BOLEH AKU MENINGKAT CANOPY BUKA SEMUA MASA?

TIDAK. PATIO UMBRELLA ANDA AKAN BERLAKU DENGAN WIND INSTEAD BREAKING, TETAPI MUNGKIN KERUSAKAN TERLALU JIKA KIRI DI KONDISI WINDY YANG TERLETAK. KAMI JUGA MENGGUNAKAN UMBRELLA DENGAN CANOPY YANG AKAN KELEBIHAN DI BAWAH PENDEDAHAN KE WINDS YANG MUDAH TERBAIK.

50. DI MANA ANDA MENJUAL PRODUK ANDA?

Produk kami dijual di seluruh dunia

51.CAN ANDA MEMBUAT TENJA DENGAN MEREKA KAMI?

Sudah tentu, kami dialu-alukan untuk bekerjasama sebagai perkhidmatan OEM

52.WHERE BOLEH MEREKA DIPERLUKAN?

Paparkan mereka di Pameran, taman, pantai, di hadapan bilik pameran dan pasar raya. Semua dalam semua, mereka boleh dipaparkan di mana-mana, sama seperti yang anda suka.

53. WHICH SYARIKAT TELAH ANDA PERLU DIBERI?

Kami telah bekerjasama dengan pepsi / P & G / coka cola, ect.

54. APAKAH HIDUP YANG DILAKSANAKAN TENTANG DENGAN PENGGUNAAN AVERAGE?

Hayat purata yang diharapkan dari sebuah khemah adalah 1-2 tahun. Mengambil kesejahteraan tenda anda adalah faktor utama dalam menentukan kehidupan khemah.

55. APAKAH JADI SYARAT MESTI DIGUNAKAN?

Jika anda merancang untuk menggunakan khemah anda lebih kerap, anda memerlukan khemah yang lebih tahan lama.

56.WHICH WAY ANDA BAYARKAN?

Penghantaran melalui ekspres, udara dan laut bergantung kepada permintaan. Penghantaran seluruh dunia

Perkhidmatan disediakan.

57.WHEN SAMBUNGAN ADALAH BROKEN, BAGAIMANA DAPATKAN MENDAPATKAN BARU?

Hanya hubungi jabatan Kepuasan Pelanggan kami dengan nama model khemah, dan kami akan menghantar fotokopi arahan asal anda. Atau anda boleh membeli satu lagi penggantian sebagai sandaran, apabila anda membeli khemah.

58. APAKAH KAMI BANYAK UNTUK ANDA?

Produk-produk utama syarikat kami termasuk siri-siri berikut: khemah-khemah lipat, gazebo, payung matahari, payung dan sebagainya.Kami telah memiliki keupayaan reka bentuk dan teknologi percetakan bebas yang kuat, sehingga kita dapat merancang dan menghasilkan kain secara individu dengan warna, bahan dan gaya mengikut Keperluan pelanggan yang berbeza.

59.HOW TO ORDER?

Buat pembayaran.Kami menerima T / T, Western Union, Paypal

Hantar kami karya atau permintaan anda. Nasihatkan alamat dan telefon anda untuk penghantaran.

60.WHAT IS MATERIAL POLYESTER / PVC?

Bahan poliester / PVC adalah kualiti, api yang dinilai, kain kain yang bersalut PVC di dalam membuat material ini sangat tahan air.